Over Facilution

Facilution bundelt een ruime ervaring binnen facility management. Betrokken bij de ontwikkeling van professioneel “huishoudelijk” management in de seventies van de vorige eeuw tot de moderne FM concepten en technologie van nu. Ingepast  binnen vastgoed en huisvesting strategieën van zeer uiteenlopende organisaties.

Onze ervaring omvat de combinatie van consultancy, lijn- en projectmanagement. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Onze bijzondere toegevoegde waarde is de expertise en ervaring en  met facilitaire vraagstukken die minder voor de hand liggen: complexe logistieke uitdagingen, document management of audio visuele faciliteiten. Inclusief integratie van inkoop-, administratieve en operationele processen.

Met het vizier scherp gericht op de vertaling naar operationele inrichting en realisatie.

Vanuit het principe dat “details matter”  analyseert Facilution bestaande en gewenste situaties en vertaalt dit naar haalbare concepten. En zorgt daarbij voor ondersteuning bij de realisatie. Omdat wij geloven in  in de maakbaarheid van haar adviezen.

Wanneer er tijdelijke capaciteit nodig is, kan Facilution die leveren. Ervaren project- of lijnmanagers en / of enthousiaste jonge FM professionals zijn inzetbaar. Ook voor zeer specifieke expertise beschikt Facilution over de juiste contacten om de puntjes op de i te kunnen zetten.

De tijdelijke inzet wordt vanuit ons flexibel netwerk geselecteerd. Zodat de juiste man / vrouw wordt ingezet en niet toevallig degene die het eerst beschikbaar is.

Tijdelijke vervanging, inzet van (extra) capaciteit of tijdelijk programma- en projectmanagement behoort tot het palet van Facilution.