Werken voor Facilution

Wanneer je werkt voor Facilution, werk je voor een van onze opdrachtgevers. Door de vele directe contacten vanuit Kaleidon krijgen wij regelmatig de vraag of er tijdelijke capaciteit beschikbaar is. Dat kan uiteenlopen van behoefte aan klankborden op directie of senior management niveau, de noodzaak om lijnmanagement posities tijdelijk in te vullen of de wens om de eigen facilitaire organisatie te ondersteunen.

Facilution werkt met een pool van zelfstandige professionals die passen in onze profielen. Dat kunnen vrouwen of mannen zijn met een uitgebreide ervaring die full- of parttime beschikbaar zijn.

Maar ook facility professionals die pas een aantal jaren actief zijn en het leuk vinden om steeds in wisselende omgevingen of met een variatie aan opdrachten werkzaam te zijn.

Professionals die over specifieke kennis of competenties beschikken. Ook wanneer je niet beschikt over (veel) ervaring in facility management ben je welkom om je aan te melden. Steeds meer is bijzondere kennis op gebied van techniek, IT, bouw, audio visuele technologie, inkoop of contractmanagement gewenst.

Facilution besteedt veel aandacht aan het tot stand brengen van de juiste match tussen vraag en aanbod en begeleiding tijdens de opdracht.

Meld je aan zodat we je kunnen meenemen bij de selectie van potentiële kandidaten voor onze volgende opdracht !

Via onderstaande button kun je je aanmelden. In het contactformulier vragen wij een aantal gegevens en kun je je CV en pasfoto uploaden. Die komen dan automatisch in onze database terecht.

Wanneer we naar aanleiding van je aanmelding aanvullende vragen hebben, dan nemen we contact met je op.

AANMELDEN